“Granja de coloms” en un edifici del carrer Sant Joan

2022-07-27T19:50:04+01:0027/07/2022|

#laveudeCalella Un veí del carrer Sant Joan es queixa que un bloc de pisos buit s’ha convertit en una “granja de coloms: s’hi reprodueixen, defequen, etc… n’hi ha una gran quantitat”. Es tracta d’un edifici antic, amb el balcó obert, pel que els coloms tenen via lliure per entrar i sortir.

També afirma que entren al forn de pa situat a sota degut a que no té portes, pel que les dependentes els han d’espantar.

Exposa que “de ben segur poden provocar malalties”. I és que els coloms també són coneguts com les “rates de l’aire” perquè poden transmetre malalties. Toquen el terra i els excrements, que poden estar contaminats. Els veterinaris avisen que poden transmetre malalties com la salmonel·la i que molts estan malalts.

Comparteix el contingut!

Go to Top