Els calellencs Eric i Aleix Martínez es proclamen campions d’Espanya d’handbol platja

  • De jugadors de la Unió Esportiva Handbol Calella a l'hivern a l’Handbol Platja Granollers a l'estiu, els germans Eric i Aleix Martínez han guanyat el Campionat d'Espanya d'handbol platja.

2022-08-01T15:15:32+01:0001/08/2022|

Els germans calellencs Eric i Aleix Martínez han guanyat el Campionat d’Espanya d’handbol platja amb el seu equip, l’Handbol Platja Granollers (HPG). “Encara ho estic digerint, costa de creure. És un trofeu que costa molt de guanyar”, afirma Eric Martínez, opinió compartida pel seu germà Aleix, qui afegeix que “ha sigut una experiència maca, és molt competitiu perquè hi ha molts equips, però quan arribes a la final hi vas amb tot”.

La competició, celebrada aquest cap de setmana a Oriola (Alacant), forma part de l’Arena Handball Tour, un circuit d’handbol platja organitzat per la Federació Espanyola d’Handbol. Fins a proclamar-se campions al País Valencià han competit a Galícia, a Portugal i a Almeria en els tornejos Arena 1000, tots ells concentrats en els mesos de juny i juliol.

Ha estat la primera vegada que competien amb el Granollers, equip al qual han arribat tot just aquest any procedents del Plan-B de la Roca del Vallès. Eric Martínez explica que “teníem plantejat fer un any sabàtic d’handbol platja, però l’HPG ens va trucar que anaven una mica curts en defensa, que és la nostra posició, i vam veure una bona oportunitat per fer cosetes. Al final t’hi acabes enganxant i vam arribar al Campionat d’Espanya i hem sigut campions”. En total hi participaven una quarantena d’equips.

Els germans Martínez formen part del sènior de la Unió Esportiva Handbol Calella (UEHC) durant l’any, però canvien la pista per la platja a l’estiu. Les regles canvien lleugerament a la variant de platja, ja que incorpora gols dobles si el jugador fa un gir de 360 graus i no permet el contacte físic, entre altres diferències. Els dos jugadors afirmen que des del club calellenc els han estat seguint i donant suport durant el torneig.

Comparteix el contingut!

Go to Top