La plaça de l’Església es converteix en una pista de ball de swing els dijous d’agost

2022-08-02T09:43:08+01:0002/08/2022|

#sortimdecasaCalella Cada dijous d’agost hi haurà ballades de swing a la plaça de l’Església. Arrenquen aquesta setmana, de 19h a 21h, on tothom qui vulgui es podrà unir a la pista de ball improvisada, tant principiants com experts.

The Hot Swing Machine tocarà música en directe per ambientar les trobades de lindy hop, l’estil més dinàmic dins del swing. Es va originar als anys 20 als Estats Units, però gràcies a les pel·lícules i els espectacles de cabaret es va estendre també per Europa i Àsia.

Let’s swing Calella és una activitat que porta uns anys celebrant-se a l’estiu, proposant música i ball els vespres dels dijous d’agost.

Comparteix el contingut!

Go to Top