Un mosso fora de servei frustra un robatori en un domicili del carrer Sant Josep

  • Vespre mogut al carrer Jovara amb un intent de robatori
2022-08-02T20:59:01+01:0002/08/2022|

Un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei, juntament amb altres veïns del carrer Sant Josep, van evitar un robatori en un domicili del mateix carrer, a tocar amb Jovara. Els fets van ocórrer ahir al vespre quan el mosso, que va presenciar el robatori a l’interior d’un habitatge, va aconseguir reduir un dels lladres després que intentés fugir i la Policia Local va detenir a una dona i un noi menor d’edat. Segons publica RCTV, la persona que es trobava dins l’habitatge va trucar ràpidament als cossos de seguretat.

Veïns de diversos punts de Calella també es van alarmar en veure passar el cotxe de la policia a gran velocitat pels carrers, amb les sirenes i les llums posades.

En els darrers temps, els ciutadans s’han queixat de robatoris i furts tant en comerços com en habitatges. En general, la diferència entre el furt i el robatori rau en si hi ha violència o no: si el lladre aplica força o violència, encara que no sigui contra la víctima sinó contra el patrimoni -trencament de panys o vidres-, es considera un robatori, mentre que si no hi ha aquesta força, s’entén que és un furt, com podria ser en el cas d’una botiga oberta al públic. El valor dels objectes sostrets determina si es considera un delicte o una falta.

Comparteix el contingut!

Go to Top