Nou atac vandàlic contra un desfibril·lador, ara a la Riera Capaspre

2022-08-05T21:14:45+01:0005/08/2022|

#laveudeCalella Un seguidor avisa que han tornat a malmetre un dels desfibril·ladors instal·lats arreu de la ciutat. És el de la Riera Capaspre, que ha estat arrencat tal com demostren els cables trencats tant al suport com a la caixa que han deixat a terra. L’aparell, però, no hi és.

Ja són diversos els desfibril·ladors que s’han hagut de reposar degut a actes vandàlics, ja sigui perquè els han trencat, robat o cremat, un fet que provoca una gran indignació perquè pot salvar vides.

La xarxa de desfibril·ladors es va instal·lar després que guanyés una convocatòria dels Pressupostos Participatius, amb l’objectiu de poder actuar en cas d’emergència mèdica. Se’ls coneix com DEA, que són les sigles de desfibril·lador extern automàtic. L’aparell està preparat per anar guiant a la persona que l’utilitzi i per mesurar el ritme cardíac de la víctima per tal determinar si cal aplicar una descàrrega elèctrica.

Comparteix el contingut!

Go to Top