Nou mural artístic al lateral d’un edifici al carrer Barcelona

  • Tot el lateral de l'edifici s'ha cobert amb arbres i un paisatge natural
2022-08-07T08:59:28+01:0007/08/2022|

L’Ajuntament ha encarregar un nou mural per decorar el lateral d’un edifici al carrer Barcelona, just darrere de l’edifici consistorial. Es tracta d’un paisatge natural realitzat pel pintor Juan Varea, qui precisament està exposant una mostra titulada “L’esperit del Mar” a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell fins a finals de d’agost.

El mural ha tingut un cost de 16.500 euros. El govern encapçalat per Montserrat Candini -ara per Marc Buch- s’ha passat les dues últimes legislatures col·locant estàtues i murals a diferents punts de la ciutat, el que des de l’oposició han titllat com a “política de façana” i ha aixecat també les crítiques de la ciutadania per la quantitat de diners invertits.

El paisatge d’arbres, que fa pensar en els pins del Parc Dalmau, que engalana l’edifici va acompanyat d’una cita de l’escriptor i poeta Pere Casaldàliga: “la naturalesa es fa la nostra companyia. Som la terra, l’aigua, la lluna, les plantes, els animals, la casa en comú de la família humana”. També hi consta el contacte del pintor i, al centre, s’hi manté la placa en honor a la Gent de Barri de Pequín, que mostra l’escut i el nom de la plaça dels Pequinaires.

Comparteix el contingut!

Go to Top