Petit incendi en un habitatge del carrer Amadeu per la crema del motor de la nevera

  • L'incendi s'ha produït en un domicili del carrer Amadeu, a tocar de l'estació
2022-08-09T10:18:03+01:0009/08/2022|

Els electrodomèstics poden causar algun ensurt, com ha passat aquest matí en un domicili del carrer Amadeu, en el que ha cremat el motor de la nevera de la cuina. Quatre dotacions dels Bombers han accedit a l’interior de l’habitatge per tal d’extingir l’incendi, que no ha provocat ferits. En el moment dels fets no hi havia ningú al pis afectat.

L’avís s’ha rebut a les 10:10h i s’han mobilitzat també els Mossos d’Esquadra, el SEM i la Policia Local, que ha tallat el carrer Amadeu a l’alçada de Bruguera per evitar que hi passessin els cotxes.

El succés ha causat gran expectació entre els vianants, que s’han congregat als voltants per veure com els Bombers treballaven amb el camió escala desplegat. També els veïns de l’edifici han sortit als balcons, des d’on en un primer moment veien el fum negre que ha provocat el motor de la nevera.

Comparteix el contingut!

Go to Top