El futbolista calellenc Héctor Bellerín torna al Barça per una temporada

  • Bellerín signa per una temporada amb una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros

  • Es va formar com a futbolista a La Masia, on hi va estar 10 anys

Héctor Bellerín tornarà a vestir la samarreta blaugrana després d'onze anys

2022-09-02T11:41:32+01:0002/09/2022|

Héctor Bellerín torna a casa. El futbolista calellenc signarà contracte amb el Futbol Club Barcelona, el club en el que es va formar des dels 6 fins als 16 anys. Estarà una temporada, fins el 30 de juny de 2023, i tindrà una clàusula de rescissió 50 milions d’euros.

El Barça ha informat que han arribat a un acord amb el defensa després que hagi rescindit el seu contracte amb l’Arsenal, el club pel qual va fitxar l’any 2011 deixant enrere La Masia. Amb l’equip gunner s’ha consagrat a la banda dreta i ha guanyat quatre FA Cup, la copa de la lliga anglesa, i quatre Community Shield, un torneig a benefici d’entitats solidàries que es juga a principi de temporada a Anglaterra. També ha jugat al Watford i al Betis, amb el que ha guanyat la Copa del Rei la passada temporada.

La seva incorporació s’ha tancat a últim moment, pràcticament en el tancament del mercat de fitxatges, un fet que ha estat una “mitja sorpresa” pel president de la Penya Solera Barcelonista de Calella, Isidre Argelés. “S’havia dit, però també sonaven altres noms com Azpilicueta, Meunier… fins l’últim moment no s’ha sabut. M’ha alegrat molt per ell i també per Calella”, afirma el president de la Penya Solera, que ha volgut donar l’enhorabona al futbolista per tornar a casa i, ara, al primer equip, després de passar per les categories base.

Bellerín no és el primer calellenc que arriba al primer equip del Barça, sinó que anteriorment també ho va fer Joan Sans als anys 40. Argelés també ha explicat que Lluís Carreras, qui també va jugar al Barça als anys 90, “és santpolenc, però el Barça es va fixar en ell quan estava jugant als alevins del Club de Futbol Calella”. Una relació entre la nostra ciutat i el club blaugrana que s’amplia enguany.

Comparteix el contingut!

Go to Top