Caos al sistema ferroviari de Catalunya

  • La circulació de trens ha estat paralitzada a tot Catalunya

  • S'ha restablert passades les 8h del matí, després d'hores sense que passés cap tren

Cap tren circularà fins que se solucioni la incidència en el sistema de telecomunicacions

2022-09-09T08:20:42+01:0009/09/2022|

El matí ha començat de forma complicada per una aturada en el servei ferroviari. Renfe ha restablert la circulació passades les 8h del matí, després d’hores sense que funcionés pràcticament cap línia de tren, ni Rodalies que és la que passa per Calella i pel Maresme, ni regionals, ni trens de llarga distància. Únicament continuava circulant l’AVE. El motiu ha estat una incidència en el sistema de telecomunicacions d’ADIF, que ha paralitzat tot el servei ferroviari.

Tot i que la circulació s’ha reprès, Renfe avisa “d’afectacions destacables” i “restriccions i alteracions del recorregut en algunes línies”. De fet, com que els trens no han pogut sortir, tots es troben a l’origen i fins que no es pugui normalitzar la circulació passaran hores. Els més afectats han estat aquells que a primera hora havien d’anar amb tren a estudiar o a treballar.

Renfe demanava, en un primer moment, que els usuaris busquessin mitjans de transport alternatius. Degut a les alteracions, qui tingui possibilitat d’utilitzar un altre transport, podrà arribar més ràpid al seu destí que esperant els trens, que un cop comencin a passar per les estacions s’ompliran ràpidament.

Protecció Civil ha activat en prealerta el pla Ferrocat.

Comparteix el contingut!

Go to Top