El parquímetre no avisa dels dies festius en què no cal tiquet

2022-09-23T16:06:00+01:0023/09/2022|

#laveudeCalella Un seguidor es queixa que en els dies festius, com avui que és la Festa Major de la Minerva, els parquímetres continuen expedint tiquets malgrat la zona blava no està operativa. No hi ha cap missatge a les pantalles de les màquines que avisi que és un dia festiu, pel que no cal treure el tiquet, i les persones que ens visiten no en tenen coneixement.

És la situació que ha viscut aquest matí. Explica que “avui al mati aparco el cotxe al pàrquing de zona blava de la “Mafalda”. Mig adormit vaig a fer un cafè amb llet a prop de l’església i em trobo un senyor pagant la zona blava… i li dic ‘t’estan robant!!!’. Em mira i diu ‘no, ja estic acostumat’. Li dic ‘som dia 23 i és festa major, és festa’. Es mira el tiquet i veu que posa 24/9/22”.

Davant d’això, es pregunta “quants visitants han caigut en el parany? Quants anys fa que hi ha zona blava??? Festa Major gran i petita!!!

Comparteix el contingut!

Go to Top