Aquest noi que fa d’alcalde

2022-09-25T19:14:26+01:0025/09/2022|

Tothom té dret a canviar de projecte polític, ara bé, les conseqüències del desgovern provoquen desafecció de la política i aplanen el terreny als extremismes.

El senyor Buch, alcalde de Calella, ha anunciat que deixa el PDeCAT i serà el nou cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions municipals del proper mes de maig. El PDeCAT n’ha demanat la dimissió i el PSC diu que es replantejarà la situació si hi ha una moció de censura.

Ara mateix, el govern municipal és un pollastre sense cap (literalment).

A mi personalment, cada cop m’interessen menys les merdes internes dels partits polítics i cada com més em fixo en l’obra de govern. El panorama és alarmant.

Li queden vuit mesos a la legislatura i el més calent és a l’aigüera.

Com està la qüestió de la valoració de llocs de treball municipal? Tancarà la caserna de la policia per manca de personal? La brigada podrà seguir fent la feina? El benestar social dels calellencs està assegurat a l’entrada d’un hivern que sembla econòmicament molt difícil?

La neteja del poble gaudirà d’alguna millora? Es podrà finalment aprovar un nou pressupost municipal expansiu després de 10 anys de retallades?

Tres són les característiques de l’Ajuntament de Calella després de 10 anys de govern del PDeCAT. Està empobrit, desorganitzat (dimitirà el senyor alcalde?) i amb el personal desmotivat. Aquests tres elements es retroalimenten i quan un s’incrementa, s’incrementen tots.

El títol d’aquest modest article no és collita pròpia, l’he escoltat en ambients de calelluts ex-convergents de tota la vida.

Potser el senyor Buch no se sent còmode com a alcalde del PDeCAT, potser aquest partit i el seu govern no li han fet prou confiança perquè exerceixi un lideratge nou. Substituir a Montserrat Candini no deu ser fàcil.

Els càrrecs de confiança ara renovats són de la confiança del PDeCAT o del senyor Buch?

El senyor Jordi Sitjà, exregidor del PDeCAT que ha multiplicat les seves visites a l’Ajuntament des de la baixa de la senyora Candini juga algun paper en la governabilitat del poble?

L’oposició jugarà algun paper per tal de resoldre la situació de desgovern?

Senyors, aviat venen eleccions, crec que estaran ben animades.

Salut per tothom.

Comparteix el contingut!

Go to Top