La justícia envia a presó l’autor de dos robatoris violents a Calella

  • Els Mossos van detenir el jove, que ha ingressat a presó
2022-09-29T18:27:09+01:0029/09/2022|

Un lladre acusat de dos robatoris violents a Calella ha ingressat a presó. Els Mossos han informat que el noi va sostreure per la força una cadena d’or, una cartera i un telèfon mòbil.

Els assalts es van produir amb dos mesos de diferència: el primer robatori es va produir al mes de juliol i el segon, aquest mes de setembre. Aquests no han estat els únics; a través de les xarxes socials, la Policia Local ha informat d’algunes detencions de lladres per haver sostret també telèfons mòbils o cadenes d’or, però també altres objectes com catalitzadors de cotxes.

En aquest cas, l’autor dels robatoris ha ingressat a presó, malgrat en moltes ocasions queden lliures. És una de les grans crítiques de la ciutadania cap a la justícia, que molts lladres reincidents continuen en llibertat malgrat acumular diversos antecedents.

Comparteix el contingut!

Go to Top