Calella rememora el referèndum de l’1-O amb el documental “Octubre”

2022-09-30T09:34:05+01:0030/09/2022|

#sortimdecasaCalella Aquest dissabte 1 d’octubre es commemora el cinquè aniversari del referèndum d’independència de Catalunya. A Calella es projectarà el documental sobre com es va viure la votació a la nostra ciutat, amb entrevistes a persones i grups polítics que narren com van viure l’1-O i, en general, el procés d’independència que va portar fins a una jornada històrica i el seu futur més immediat.

El documental “Octubre”, realitzat per un grup de calellencs i dirigit per Ernest Vila, es pot veure dissabte a les 10h a la plaça de l’Ajuntament.

A la tarda hi ha convocada una manifestació a Barcelona sota el lema “Defensem l’1 d’octubre”, convocada pel Consell de la República amb el suport de la resta d’entitats i associacions independentistes com l’ANC, Òmnium o l’AMI. Des de Calella es pot reservar seient pel bus que posa Calella decideix trucant al 618 862 141.

Comparteix el contingut!

Go to Top