Cartrons de botigues i restaurants sense recollir als carrers de Calella

2022-10-03T13:20:07+01:0003/10/2022|

#laveudeCalella Un seguidor es queixa que no es recullen puntualment els cartrons que treuen al carrer els establiments comercials i de restauració. El cartró comercial es recull amb el mètode porta a porta, és a dir, és l’Ajuntament qui ofereix la recollida d’aquest residu de dilluns a divendres pel matí. No obstant, un seguidor ha pogut comprovar que el camió no passa a diari a la zona dels carrers Àngel Guimerà i el tram final d’Església. “Alguns restaurants ho han de portar ells mateixos als contenidors perquè no el passen a recollir. I mira que passen camions de les escombraries i gent de l’empresa de neteja. Que no poden avisar que els cartrons no els recullen?”, es queixa.

Afirma que no ha estat un problema puntual d’alguns dies, sinó que sovint el cartró es queda dies a les portes dels establiments. “Ho he denunciat a l’aplicació de Calella a punt i tampoc han fet res. El camió que recull els cartrons passa pels carrers més transitats i deixa de banda els altres”, exposa.

Comparteix el contingut!

Go to Top