Triatletes denuncien robatoris durant el cap de setmana

  • Als atletes els han robat la motxilla i han hagut de participar amb el que portaven. (Foto: @calellaesmes)
2022-10-03T20:37:04+01:0003/10/2022|

Quatre atletes alemanys que han vingut a Calella a participar a l’Ironman han estat víctimes de robatoris a la ciutat; els van robar totes les seves pertinences de dins de la furgoneta aparcada, pel que s’han quedat sense documentació i sense els diners i targetes de crèdit que tenien a dins de les motxilles. Era la primera vegada que venien a la nostra ciutat a participar de la cursa i el robatori els ha causat un impacte tan gran que han decidit marxar abans d’hora, un cop feta la cursa.

Però no han estat els únics. Pel que s’ha sabut, són com a mínim 8 les víctimes de robatoris, tant atletes com acompanyants, la majoria dels quals s’ha quedat sense cap document identificatiu, ja que se’ls han endut les motxilles.

Els lladres han aprofitat els moments de desconnexió i oci dels atletes, els dies previs a la competició, per sostreure les seves pertinences a diferents punts de la ciutat.

Empresaris del sector turístic destaquen que els robatoris a turistes han augmentat en els últims anys. Per atendre aquest tipus de furts, anys enrere s’obria l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) a la plaça Vicenç Ferrer, amb Policia Local i Mossos atenent a la ciutadania, però per les denúncies sindicals de les males condicions en les que treballaven els agents no s’ha tornat a obrir.

Comparteix el contingut!

Go to Top