L’Oktoberfest arrenca aquest dissabte després de dos anys sense celebrar-se

  • La festa de la cervesa torna a Calella des del 8 al 22 d’octubre

  • S’inaugurarà aquest dissabte a les 17h amb una cercavila i a les 21 a l’envelat

  • Les bandes de música són un dels trets distintius de l'Oktoberfest
2022-10-05T10:42:47+01:0005/10/2022|

Torna la festa de la cervesa a Calella. Aquest dissabte s’inaugura amb una cercavila de les bandes musicals des de la Riera Capaspre, passant per Jovara, Sant Joan i Església, fins la plaça del Bunyol, que arrencarà a les 17h. Tornen la música i els vestits folklòrics, també la cervesa i el menjar alemany que es podrà degustar a l’envelat de la platja.

L’Oktoberfest s’inaugura el mateix dissabte a les 21h a la carpa, amb un concert de les bandes convidades que s’allargaran fins les dues de la matinada, mentre baixen els barrils de cervesa i es fregeixen desenes de salsitxes i frankfurts.

Des d’aquest cap de setmana, cada dia hi haurà actuacions musicals a la carpa de la platja, fins les dotze els dies entre setmana, fins la una de la nit els divendres i fins les dues els dissabtes. Tot plegat fins el dissabte 22 d’octubre, quan es posarà el punt i final.

Aquesta és l’edició número 33, que s’arrossega des de l’any 2020 ja que les restriccions sanitàries van impedir que se celebrés. Tampoc el 2021 va tenir lloc degut a la falta de participants en un context encara de pandèmia i de restriccions en la mobilitat internacional.

Enguany, però, l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa World 2 Meet, responsable de l’organització de l’esdeveniment dels últims anys, per tornar-la a celebrar aquest any 2022 i el que ve.

L’Oktoberfest són les festes majors de Múnic, que es reprodueixen a diversos països amb música de bandes, menjar bavarès, ambientació de cabana de les muntanyes i, sobretot, cervesa, molta cervesa. De fet, es poden arribar a consumir fins a 30 mil litres d’aquesta beguda tan arrelada al territori, però també a la cultura alemanya, amb diferents marques i tipus.

La festa de la cervesa es porta celebrant més de 30 anys a Calella i serveix per allargar la temporada turística, com a mínim fins l’octubre, ja que hi participen unes dues mil persones de les bandes musicals de diferents nacionalitats que solen repetir any rere any.

Comparteix el contingut!

Go to Top