Calella Artesana proposa teixir les decoracions de Halloween i de Nadal

  • L’entitat organitza una nova ganxetada popular

  • L'ACA organitza ganxetades de forma periòdica
2022-10-06T11:28:12+01:0006/10/2022|

L’Associació Calella Artesana (ACA) organitza aquest diumenge la tercera ganxetada popular, canviant aquest cop l’escenari del Passeig Manuel Puigvert per la plaça de l’Església. Proposen a tothom qui vulgui sumar-se al taller que teixeixi les seves pròpies decoracions per Halloween, que se celebra a finals d’aquest mes d’octubre i que té les carbasses com a protagonistes, i també de Nadal, amb arbres decorats.

La ganxetada serà diumenge de 10:30h a 13h. Participar-hi és gratuït, però és necessari inscriure’s per tal que l’entitat reservi el material suficient pels participants. Es pot fer trucant al 623 588 410.

Des de Calella Artesana animen a tothom a participar-hi per “teixir juntes, gaudint d’un matí constructiu, divertit, fomentant l’amistat i la unitat d’una activitat creativa”.

Comparteix el contingut!

Go to Top