Els versos de Maria Cardona protagonitzen un recital poètic al Teatre Orfeó

2022-11-04T20:58:40+01:0004/11/2022|

#sortimdecasaCalella Els Amics de la Poesia s’uneixen a Joventut Artística i Foto-Film per celebrar un recital basat en l’obra de la poetessa calellenca Maria Cardona. És un dels últims actes inclosos en l’any Maria Cardona, que commemora el centenari del seu naixement i el cinquantenari de la seva mort.

El recital poètic es farà al Teatre Orfeó Calellenc i comptarà amb la participació tant de familiars de la poetessa com d’altres personalitats que posaran veu als versos de Maria Cardona, amb l’acompanyament audiovisual de Foto-Film Calella.

Començarà a les 18:30h i porta com a títol “Amb el cor de bat a bat”. L’entrada és lliure i es farà un sistema de taquilla inversa, en què els espectadors podran pagar el que considerin en finalitzar el recital.

Per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març, l’Oficina de Català de Calella i els Amics del Parc Dalmau també van recitar els versos de Maria Cardona al monument en el seu record. A la foto, la neboda de la poetessa, Maria Rosa Cardona, que també va fer de rapsoda.

Comparteix el contingut!

Go to Top