L’artista calellenca Aina Da Silva presenta nou single, “Habitación 203”

Aina Da Silva combina la música amb el ball als seus videoclips i també en les actuacions en directe

2022-11-10T20:56:15+01:0010/11/2022|

Aina Da Silva acaba d’estrenar nou single, el segon amb la discogràfica Universal Music Spain. Es titula “Habitación 203” i és una proposta divertida, festiva i atrevida.

Acompanya la cançó amb un videoclip ambientat, com no podia ser d’una altra manera, en un hotel. Manté la seva essència combinant la música amb una coreografia plena de ritme i sensualitat, de moviments contundents i ràpids, de l’estil urbà al qual la calellenca té acostumats als seus fans.

És la setena cançó que publica Aina Da Silva, fent un pas més en la seva carrera musical. Pel moment vol gaudir de cada nou llençament de forma individual i no es plantejar treure disc. En les seves cançons busca combinar una melodia i una lletra que enganxin, que expliquin una història i que transmetin un sentiment.

Comparteix el contingut!

Go to Top