Antics alumnes que es mantenen vinculats a les escoles i instituts

  • Otto Lucero ha pintat un mural a la façana del Bisbe Sivilla, el seu antic institut
2022-11-11T18:53:09+01:0011/11/2022|

Els alumnes passen molt de temps als centres educatius i, sovint, el vincle amb l’escola o amb l’institut no es perd malgrat passin a altres centres de formació o entrin al món laboral, deixant enrere l’etapa acadèmica.

És el cas de l’Otto Lucero, un antic alumne del Bisbe Sivilla que ara es dedica al disseny gràfic i la il·lustració i que acaba de pintar un mural a la façana de l’institut. “A ell li ha fet il·lusió fer-ho i per nosaltres és un orgull”, afirmen des del Bisbe Sivilla. La façana principal destaca ara molt més en estar pintada de colors taronges, blancs i negres, adaptada a l’edat dels seus usuaris.

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del centre ha finançat el mural, on s’hi plasmen les diferents matèries que es porten a terme a l’institut: física, química, esports, els cicles formatius de cuina són algunes de les assignatures que s’hi poden veure reflectides, amb motius més transversals com els llibres o el material escolar.

Altres escoles calellenques també mantenen el contacte amb els antics estudiants i els conviden a fer xerrades sobre les seves professions als actuals alumnes, així com tallers.

Després d’haver anat durant anys a una escola, havent viscut multitud d’experiències, els antics alumnes són els millors ambaixadors.

Comparteix el contingut!

Go to Top