Demanen obrir el carrer Jovara al trànsit durant les obres de la Riera Capaspre

2022-11-25T17:39:12+01:0025/11/2022|

#laveudeCalella Diversos seguidors plantegen que el carrer Jovara estigui obert al trànsit per pal·liar els problemes de mobilitat que causaran les obres de cobriment de la Riera Capaspre, que han obligat a modificar la rotonda i els carrils.

“Podrien tenir la decència d’obrir el carrer Jovara aquest hivern”, comenta una seguidora, recolzada per una altra que considera “inaudit” que estigui tancat per les queixes de sorolls dels veïns i que estigui “convertit en una zona morta, sense trànsit ni comerços ni negocis”.

El carrer Jovara té diversos trams amb càmeres que multen als vehicles que passen. Només s’hi pot circular durant determinades hores al dia, que canvien en funció de la temporada de l’any. Aquesta restricció no agrada a molts ciutadans, ja que converteix la carretera en l’única via que travessa Calella en direcció Pineda en la que es pot circular amb cotxe.

Ara que es poden formar embussos pels canvis en la mobilitat a la zona de la rotonda de la N-II amb la Riera Capaspre, on s’ha de retirar un pilar que està situat a sota, diversos ciutadans demanen que es pugui passar pel carrer Jovara.

Comparteix el contingut!

Go to Top