Queixes per l’obligació de posar el tiquet a la zona verda tot i ser resident

2022-12-03T13:25:21+01:0003/12/2022|

#laveudeCalella Una seguidora envia el següent missatge: “Avui m’he trobat una multa al meu cotxe, l’han posat a les 11:54h. El motiu és que no havia posat el tiquet”, explica, una situació en la qual segur que més d’un s’haurà trobat. El problema, però, és que “sóc resident a Calella, la meva tarifa és de resident, això vol dir que no he de pagar res. Però avui no he anat a la feina perquè tenia febre i no he posat el tiquet fins a les 14:08h des de l’aplicació del mòbil, me n’havia oblidat”, explica.

La meva pregunta és: quina mena de sistema tenen al segle XXI que no reconeix els cotxes amb tarifa resident sense haver de posar el tiquet???? Per què hem de posar cada dia el tiquet?”, pregunta, una qüestió que els ciutadans han posat sobre la taula des que es va implantar l’actual zona verda que obliga, malgrat ser resident, a treure el tiquet diari. “He vist la multa a les 20:00h de la tarda, he intentat fer el pagament i ja no he pogut fer-ho. He trucat a un telèfon que apareix al parquímetre i finalitzen la jornada a les 19 h. Ara hauré de pagar 30 o 60 euros. Això no és just”, exposa.

L’objectiu de l’obligació d’obtenir tiquet és fomentar la rotació de vehicles, però el sistema no ha agradat a la ciutadania, que s’han trobat amb el mateix problema que exposa la seguidora en altres ocasions. A més, no tothom té l’aplicació per poder extreure el tiquet virtualment des de casa, pel que alguns lamenten haver de desplaçar-se per treure el tiquet des del parquímetre.

Comparteix el contingut!

Go to Top