La foto de la setmana

2022-12-17T08:15:04+01:0016/12/2022|

Una meva amiga em comentava dijous passat…”Aquests dies em trobo mig Calella farcida de banderoles recordant el centenari de la llegenda (fet real) de la Llopa de Calella, que per cert ja té una imatge (estàtua) representativa al començament del tram cobert de la riera… I tot hi que no soc gens amiga dels gossos…” confessava… “respecto l’aniversari i m’agrada el dibuix, però estic segura que moltes entitats i associacions ciutadanes, que actualment treballen de valent, deuen pensar que a elles també els hi aniria bé tenir tot aquest desplegament publicitari per les seves activitats”… No em va estranyar que es queixés, té tírria a tots els gossos perquè alguns fan les necessitats (pipi i popo) al davant del portal de casa seva i la pobrs ja està cansada de netejar-ho tirant-hi galledes d’aigua…

Bé, el centenari de la Llopa (de nom real Lea) és un fet i el que diu la meva amiga, és força assenyat… Potser una altra manera prou interessant de celebrar aquest centenari seria, per complaure a la meva amiga i a tothom que es troba com ella, endegar una campanya municipal, menys visual d’alçada però segurament més efectiva de cara a la ciutadania, d’educació cívica dissenyada i especialment dedicada als propietaris d’animals de companyia, en aquest cas concret de gossets, gossetes i gossos en general, sobre el comportament urbà, solidari i ciutadà de com tractar els excrements de les seves mascotes a la via pública, un espai que pertany a tothom i que cal mantenir net de qualsevol tipus de substància contaminant…

Un record per a tu, Lea, allà on siguis….

Colo, dissabte 13-març-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top