El Maresme rep 6,6 milions d’euros per invertir en energies renovables

  • Els ajuntaments rebran ajudes per instal·lar plaques fotovoltaiques, calderes de biomassa i millorar l’enllumenat públic

  • Es preveu que la factura energètica dels municipis es redueixi en 2,1 milions d’euros

L'Ajuntament Vell ha estrenat plaques fotovoltaiques el 2022

2022-12-28T17:29:39+01:0028/12/2022|

Diferents ajuntaments del Maresme rebran 6,6 milions d’euros per destinar a projectes d’energia verda. La Diputació de Barcelona ha aprovat una línia d’ajuts per ajudar als municipis a fer la transició energètica, que es destinaran majoritàriament a projectes d’instal·lació de plaques fotovoltaiques, calderes de biomassa i millora de l’enllumenat públic amb LED.

Es preveu que amb la implantació d’aquests projectes d’energies renovables es podrà reduir la factura energètica dels municipis en 2,1 milions d’euros, segons la Diputació de Barcelona, el que es tradueix en un estalvi energètic equivalent al consum d’unes 765 llars durant un any i un estalvi d’emissions de gasos d’efecte hivernacle de més de 2.600 tones de CO2.

Aquest mateix any, l’Ajuntament Vell ha estrenat plaques fotovoltaiques finançades per la Diputació de Barcelona gràcies als fons Feder de la Unió Europea. El pròxim equipament municipal on l’Ajuntament hi vol instal·lar plaques solars és el Museu-Arxiu i s’està estudiant la viabilitat de posar-ne a la Fàbrica Llobet Guri. Actualment també n’hi ha a la comissaria de la Policia Local i a La Muntanyeta.

Comparteix el contingut!

Go to Top