La Ying Su és el primer nadó nascut el 2023 a l’Hospital de Calella

  • La petita ha nascut ja entrat l’any, a les 6:33h

  • La família resideix a Lloret de Mar

La Ying Su ha estat acompanyada de la seva família

2023-01-01T16:29:35+01:0001/01/2023|

El primer nadó que ha nascut aquest 2023 a l’Hospital de Calella és una nena que es diu Ying Su. S’ha fet esperar fins les 6:33h, ha pesat 3.350 quilos i fa 50,5 centímetres. L’Hospital ha informat que ha estat un part natural i sense complicacions.

Tot i que ha nascut a l’Hospital de Calella, la família no viu a la ciutat, sinó a Lloret de Mar. Per tota l’àrea de cobertura de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, però, l’hospital amb servei de ginecologia i obstetrícia és el de Calella, en el de Blanes no es presta.

Tradicionalment es dona a conèixer el primer nadó de l’any i l’Hospital obsequia la família amb una panera amb productes d’higiene. Des de fa uns anys, la botiga de puericultura calellenca Bebealia també té detalls preparats: una panera de bolquers, un reportatge fotogràfic i un xec regal pel pastís del primer aniversari realitzat per la Pastisseria Ramírez. Bebealia, però, busca el primer nadó calellenc.

Comparteix el contingut!

Go to Top