Xurros enrotllats en caixes de pizza: la proposta del BiX per compartir l’esmorzar a casa

Sembla una caixa de pizza, però a l'interior el BiX hi posa una rosca de xurros

2023-01-06T09:59:13+01:0006/01/2023|

Esmorzar xurros amb xocolata és una bona manera de començar el dia, però hi ha qui no vol haver d’anar fora de casa per menjar-los. La cafeteria BiX ha buscat una solució aportant imaginació: enlloc de vendre els xurros ja tallats dins d’una paperina de cartró, com és habitual -deixant-la plena d’oli-, els enrotlla sense tallar i els col·loca dins d’una caixa de pizza. Una forma de menjar els xurros a casa, concretament porres, compartits amb la família.

No hi falta la xocolata, que posen dins d’un tàper perquè n’hi hagi suficient per tota la rosca de xurros. Es pot acompanyar també de cafè per endur d’alguna de les diferents varietats de les que disposen.

El BiX és de les poques cafeteries de la ciutat que encara ofereix xurros amb xocolata. Habitualment els fa el cap de setmana per esmorzar, però ara també els dissabtes a la tarda. Un dels moments amb més demanda és a primeríssima hora del matí de l’1 de gener: molta gent s’hi acosta després de la festa de Cap d’Any, abans d’anar a dormir o havent matinat, per prendre aquest àpat tradicional. Un moment en el que arriba a acabar totes les existències.

En Xevi Boschmonart és qui s’encarrega de fer els xurros

Comparteix el contingut!

Go to Top