Els sots del carrer Indústria provoquen la caiguda d’una mare i el seu nadó de dos mesos

  • La vorera del carrer Indústria porta mesos enfonsada a la cantonada amb Bruguera, un punt negre que ha provocat diverses caigudes. Una mare denuncia que va caure en el moment que portava a la seva filla a coll, pel que podria haver tingut greus conseqüències. Tot i comunicar-ho a l’Ajuntament, només s’hi han posat dues plataformes grogues que no acaben d’encaixar i que estan trencades.

2023-01-10T09:19:26+01:0010/01/2023|

Una mare calellenca que portava a coll a la seva filla, un nadó de només dos mesos, va caure degut als sots que hi ha des de fa mesos al carrer Indústria, a la cantonada amb Bruguera. Afortunadament va caure de genolls i la nena no va arribar a tocar el terra, tot i que lamenta que “les conseqüències podrien haver estat fatals”.

La mare portava la nena dins la motxilla de porteig, a la part del davant, però també duia el cotxet, pel que no es va adonar del sot de la vorera i es va entrebancar. El cotxet va servir per esmorteir la caiguda, pel que només va picar a terra amb els genolls i va aconseguir protegir la nena, que “afortunadament dormia i no es va arribar a assabentar de res”, explica. Però l’ensurt ha provocat que tingui “molta por a tornar a portar-la a coll, ella anava molt còmode amb la bossa perquè no li agradava el cotxet, però ara ho evito o vaig per carrers on ja se si hi ha algun forat”, admet. Passar amb cotxet per les voreres de certs carrers, però, és tot un repte perquè moltes no són accessibles.

Per evitar noves caigudes, va comunicar la incidència a l’Ajuntament. Els fets van ocórrer a finals de novembre i, unes setmanes després, es van col·locar unes plataformes grogues que afirma “estan desenganxades i són inclús més perilloses que el forat en si”. A més, una d’elles està trencada. Fonts municipals li han comunicat que s’ha traslladat el tema a un altre departament, a Urbanisme, allargant l’arranjament. “A què esperen? A que algú es faci mal de veritat? Que caigui una persona gran?”, pregunta davant la demora.

Una de les plataformes està trencada

No és la primera persona que cau en aquest sot, de fet ja s’han produït diversos incidents. “Una de les vigilants de la zona blava que ho va veure em va dir que era la segona persona que queia en mitja hora”, assegura la mare. També a través de  #laveudeCalella, un seguidor va denunciar l’estat de la vorera degut a caigudes al mes de novembre.

Tot i que aquests sots són els que més caigudes han provocat, la mare afirma que “tot el carrer Indústria està en mal estat, a més, hi ha diversos arbres i les arrels estan aixecant les voreres. I a la nit, està tan fosc que has d’anar amb llanterna, però també per molts altres carrers”. El problema de les voreres aixecades per les arrels dels arbres es repeteix també a altres zones de la ciutat.

Comparteix el contingut!

Go to Top