Incivisme en estat pur: llencen un vàter als contenidors de l’estació

2023-01-11T18:21:51+01:0011/01/2023|

#laveudeCalella Un seguidor envia aquestes imatges dels contenidors de l’estació, on es pot veure com hi han llençat tot tipus d’objectes de grans dimensions, fins i tot un vàter. Explica que durant les primeres setmanes de gener, pràcticament a diari s’ha trobat aquesta imatge. “Això si que cabreja!! Cada dia davant de casa teva, sense que ningú hi faci res. Per si no n’hi hagués prou, han aparegut petits ratolins que, com és d’esperar, creixeran ràpidament!!”

El problema és la manca de civisme del veïnat, sobretot bars i restaurants que no separen, posant tot barrejat en una bossa gran”, afirma, pel que demana més vigilància per evitar aquests abocaments.

Comparteix el contingut!

Go to Top