Una fotografia del calellenc Tino Valduvieco, entre les millors del 2022 al Temps de TV3

La imatge del cel amb uns colors que recorden l'infern ha estat l'escollida per votació popular. (Foto: Tino Valduvieco)

2023-01-12T09:22:30+01:0012/01/2023|

Un cel vermell ataronjat amb el sol sortint de sota el mar des de Calella és una de les imatges meteorològiques guanyadores de la secció del Temps de TV3 de l’any 2022. El seu autor és el fotògraf calellenc Tino Valduvieco, qui té una llarga experiència en capturar l’albada i la posta de sol des del seu objectiu a diferents punts de la nostra ciutat i que publica a la seva pàgina web sobre “Fotografia quotidiana”.

L’espai del Temps de la televisió pública catalana mostra habitualment fotografies fetes pels espectadors. En acabar l’any, els mateixos usuaris han escollit quines són les millors de cada mes. La captura de Valduvieco ha estat la guanyadora del mes de març amb 284 vots, el 42% del total.

Un riu gebrat, una teranyina recoberta per la rosada, el sol a punts estratègics de diferents ciutats o una tempesta elèctrica són altres fotografies que han estat guanyadora en els altres mesos de l’any.

Comparteix el contingut!

Go to Top