Falta d’aparcament pels sanitaris a l’Hospital

2023-01-16T15:23:13+01:0016/01/2023|

#laveudeCalella Una seguidora denuncia la falta d’aparcament a l’Hospital, no només pels pacients, sinó també pels professionals sanitaris que hi treballen. Explica que “he estat uns dies amb un familiar hospitalitzat a l’Hospital de Calella i durant aquests dies he observat des de la finestra com els sanitaris han d’aparcar en condicions precàries”. Habitualment deixen els cotxes a les dues zones de sorra annexes.

Aquestes condicions són que “pràcticament no tenen espai, en algunes ocasions no poden treure els cotxes perquè es queden atrapats pels cotxes d’altres companys. Em sembla lamentable la falta d’espai que hi ha pels pacients, però encara més la que tenen els que cuiden de la nostra salut”, exposa.

L’anunciada construcció del nou pàrquing de l’Hospital hauria de suplir aquesta manca de places, però pràcticament no hi ha hagut avenços. L’Ajuntament va anunciar que, durant les obres, els sanitaris aparcarien a l’aparcament dels Toyca.

Comparteix el contingut!

Go to Top