Queixes per la manca de neteja a la zona hotelera

2023-01-17T20:25:13+01:0017/01/2023|

#laveudeCalella Una seguidora denuncia la manca de neteja de la zona hotelera durant l’hivern, quan la majoria dels hotels estan tancats. “La zona hotelera està així fa setmanes i setmanes”, denuncia aportant imatges en què es veu tant deixalles barrejades amb les fulles com les restes d’excrements de colom als carrers del Mar i Turisme.

 

Com a contribuent que paga l’IBI i escombraries i més taxes que no si se ni per què són, la meva pregunta és: què esteu fent amb els nostres diners? Per què els veïns de Calella hem d’aguantar i viure aquesta marranada?”, es pregunta. Afirma que no es passen les màquines de neteja ni tampoc hi va el personal.

 

També exposa que un embornal està pràcticament obstruït des de fa anys i que, tot i que s’ha renovat el paviment, no s’ha netejat per facilitar que flueixi l’aigua quan plou.

Comparteix el contingut!

Go to Top