Operatiu policial per identificar persones de cinc immobles ocupats de Calella

El carrer Balmes ha estat un dels punts on s'ha centrat l'actuació policial. (Foto: @calellaesmés)

2023-01-19T19:12:17+01:0019/01/2023|

La Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i la Policia Local han realitzat aquest matí un operatiu conjunt a cinc immobles ocupats de diferents punts de la ciutat. Una de les ubicacions ha estat la cruïlla entre el carrer Jovara i Sant Joan, on els veïns s’han estranyat en veure la presència de la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra.

Els altres punts han estat el carrer Balmes, ben a prop d’un bar on hi va haver una baralla a finals d’any, Puig de Popa, Montnegre i Sant Jaume. En total, s’han identificat 12 persones i dues han estat traslladades a les dependències de la Policia Nacional per no complir la llei d’estrangeria, una de les competències del cos de seguretat nacional.

L’operatiu té el seu origen en diferents incidents de seguretat ciutadana que s’han produït a Calella, pel que s’han identificat diverses persones a immobles ocupats.

Comparteix el contingut!

Go to Top