Topen un patinet elèctric i un cotxe al carrer Amadeu

L'ambulància ha atès el nen in situ però l'ha traslladat a l'Hospital

2023-01-19T20:39:13+01:0019/01/2023|

Ensurt a la cruïlla entre els carrers Bruguera i Amadeu per una topada lleu entre un cotxe i un nen de 12 anys que pujava amb patinet elèctric. Segons els testimonis, el vehicle ha fet l’stop corresponent, però no s’ha pogut evitar que xoqués amb el noi, que ha pres mal a la cama i ha estat traslladat a l’Hospital per precaució.

Hi ha testimonis que afirmen que el nen anava pujat al patinet, mentre que d’altres asseguren que anava caminant i el portava al costat. També exposen que sortia d’una botiga propera i que anava en contra direcció. La conductora ha hagut de frenar en sec tot just després de fer l’stop en veure el jove; ha prestat declaració i s’ha ofert a la família del noi pels tràmits que necessitessin. La Policia Local també ha pres declaració a alguns dels testimonis.

L’accident ha mobilitzat als cossos d’emergències, que han tallat els carrers on s’ha produït l’incident provocant un embús de cotxes temporalment que donaven voltes per arribar al seu lloc de destí. S’ha activat una ambulància del SEM, la Policia Local i, per prevenció, també els Bombers, que han estat els primers en marxar.

Comparteix el contingut!

Go to Top