El Saló del Manga de Calella celebra la segona edició convidant il·lustradors i youtubers

  • El cap de setmana de l’11 i el 12 de febrer tindrà lloc el Saló del Manga a la Fàbrica Llobet

  • Comptarà amb estands de còmics i marxandatge, tallers i concursos i convidats especials

  • El cosplay és la recreació del vestuari dels personatges de sèries i videojocs. (Foto: @salomangacalella)
2023-01-24T10:24:58+01:0024/01/2023|

El segon cap de setmana de febrer se celebrarà el Saló del Manga de Calella, que arriba a la segona edició. L’esdeveniment serà similar al de l’any passat, amb una cinquantena de parades amateurs i 10 estands professionals. “Hem intentat posar la major varietat possible mantenint al màxim la preferència als estands de l’any passat, tot i que en alguns casos ens ha sigut impossible perquè s’han triplicat les sol·licituds de participació“, explica una de les organitzadores, Elena Burgos. S’hi podran trobar còmics, figures, marxandatge i amigurumis.

El Saló del Manga comptarà amb convidats especials com el youtuber Quinto Emperador o diferents il·lustradors i artistes manga, com Konata, Comic Pau, Drawill o Xgreenkyun. També es farà la presentació del llibre Son Goku Made in Spain, relacionat amb una de les sèries manga més famoses, Bola de drac.

També hi haurà zones per fer activitats, tallers i concursos de karaoke o cosplay, pel que s’anima al públic a vestir-se com el seu personatge preferit. S’habilitarà una zona de restauració amb parades de menjar i beguda japoneses i com a novetat es faran competicions de videojocs com Pokemon. També tenen la intenció de fer un taller d’espelmes màgiques, encara pendent de confirmació.

Els organitzadors esperen mantenir el número de visitants de l’any passat, 2.800, tot i que “la venda d’entrades es més lenta perquè ja no hi ha aquesta pressió per l’aforament limitat. Però per altra banda, també hi ha gent que l’any passat no va poder entrar o no es va assabentar de l’esdeveniment fins més tard i aquest any han estat els primers en comprar l’entrada“, explica Burgos.

Les entrades estan a la venda al portal Entrápolis, tenen un preu de 8 euros per accedir un dia. El saló dura dos dies, del dissabte 11 de febrer al diumenge 12, d’onze del matí a vuit del vespre. Amb l’entrada s’inclou de regal un dvd i un pòster manga. Els joves que tinguin el passaport cultural poden comprar l’entrada al preu de 5 euros a la botiga Matsuri, una de les entitats organitzadores, juntament amb Elena Burgos i l’associació Shiawasena Kasoku.

Comparteix el contingut!

Go to Top