Retards de més de 30 minuts a Rodalies per una incidència entre Calella i Sant Pol

  • La incidència s'ha solucionat poc abans de les 9h del matí, però ha afectat una gran quantitat de passatgers

2023-01-27T09:45:45+01:0027/01/2023|

Les persones que van a treballar o a estudiar utilitzant el tren per desplaçar-se s’han hagut de carregar de paciència aquest matí per una nova incidència a Rodalies que provoca retards de més de mitja hora.

El problema s’ha concentrat a les instal·lacions entre Calella i Sant Pol de Mar, tot i que Rodalies no ha donat més informació sobre l’avaria. Tampoc ha posat autobusos per fer el servei per carretera entre els dos punts afectats.

La incidència s’ha solucionat poc abans de les 9h del matí, però una gran quantitat de passatgers han estat afectats a l’hora punta del matí. De fet, els usuaris s’han queixat que els retards han tingut conseqüències a tota la R1, també en el tram entre Mataró i Barcelona, on la freqüència de trens és molt més elevada gràcies a que hi ha doble via.

Comparteix el contingut!

Go to Top