El Concurs de Teatre Amateur comença diumenge amb l’obra “La Pepa Maca”

2023-01-28T11:12:26+01:0028/01/2023|

#sortimdecasaCalella Joventut Artística dona el tret de sortida al 49è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella amb l’obra “La Pepa Maca”, a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc. Una adaptació teatral de la novel·la escrita l’any 1947 per Cecília Alonso i Bozzo que representa un homenatge a la dona marinera catalana.

Es representarà aquest diumenge, 29 de gener a les 18h, les entrades es poden comprar al web de Joventut Artística o a taquilla al preu de 10 euros, rebaixat a 8 pels socis i a 5 pels menors de 25 anys. També es pot adquirir l’abonament per veure totes les obres que participen al Concurs de Teatre Amateur.

L’espectacle explica la història d’una dona de la Costa Brava de principis dels anys 50, que sacrifica la seva existència lluitant contra el passat per un amor que inesperadament apareix a la seva vida.

Comparteix el contingut!

Go to Top