Les minideixalleries urbanes de Calella han recollit 700 kg de residus el 2022

  • Onze municipis del Maresme disposen d’aquests contenidors especials per recollir objectes com piles, bombetes o aparells electrònics petits

Hi ha diferents minideixalleries repartides per Calella

2023-01-28T19:51:02+01:0028/01/2023|

Les minideixalleries urbanes de Calella han recollit 706 quilos de residus durant el 2022. Estan repartides per la ciutat, a punts com la plaça del Bunyol, la plaça de l’Ajuntament o la plaça Lluís Gallart.

Són onze les localitats de la comarca que disposen d’aquests contenidors especials, com Arenys de Mar, que va recollir 1.023 kg, i Vilassar de Mar, amb 801 kg reciclats. Durant l’any passat es van recollir 4.873 kg a tot el Maresme, gairebé 5 tones.

Les minideixalleries serveixen per llençar objectes com cartutxos de tinta d’impressora, piles, bateries, bombetes o aparells electrònics petits. Tot i que són productes d’una mida reduïda són contaminants, pel que es demana que es reciclin de forma separada a les escombraries domèstiques.

Els impulsors de les minideixalleries són Blipvert Ecològics, que fabriquen models diferents en funció dels residus que els ajuntaments demanin reciclar. Són contenidors amb set dipòsits independents per emmagatzemar cada fracció per separat, que causen menys impacte visual que els contenidors normals.

Comparteix el contingut!

Go to Top