Avisen amb molt poca antelació que es retiraran els cotxes aparcats als Codina

2023-02-20T21:08:54+01:0020/02/2023|

#laveudeCalella Demà a les 7:30h del matí, la grua s’endurà els cotxes aparcats al carrer Puig de Popa 10, a la part final dels Apartaments Codina, perquè a la zona s’hi farà alguna actuació que no s’ha especificat. Però els veïns es queixen que les senyals les han posat aquesta mateixa tarda, amb menys de 24 hores d’antelació, i que a més estan darrere dels vehicles: “com han vist cotxes aparcats, han posat les senyals darrere, que no les veu ningú, i amb una lletra molt petita. Demà a les set i mitja vindrà la grua i s’endurà els cotxes, què passa si algú no treballa i no va a buscar-lo? O si va a treballar més tard i quan hi va ja se l’han emportat? És injust”, lamenta una veïna.

La senyalització que s’ha col·locat no és l’habitual que s’instal·la quan hi ha alguna tasca que impedeixi l’estacionament. La senyalització municipal sol ser vertical i la posa la Policia Local. En aquest cas, però, ha quedat amagada i s’ha col·locat amb tan poca antelació que és molt probable que els propietaris dels cotxes no se n’hagin assabentat.

Comparteix el contingut!

Go to Top