Festa, color i tones de confeti a la multitudinària rua de Carnaval de l’Alt Maresme

2023-02-25T21:48:16+01:0025/02/2023|

La festa de la disbauxa ha tornat en tot el seu esplendor. La rua del Carnaval de l’Alt Maresme ha aplegat una multitud de persones amb ganes de tornar a veure la imaginació de les comparses vestits de personatges de fantasia, on els colors, la purpurina, les plomes i tot tipus d’elements decoratius han estat els protagonistes.

Les comparses més petites han estat, com és tradicional, les primeres en passar, mentre que les que reuneixen fins a més de 100 persones les han seguit amb grans carrosses totalment decorades per l’ocasió.

Han mostrat les seves millors coreografies ja que tant els grups com les carrosses competeixen per ser les millors de la rua que recorre Poblenou i Calella.

Aquestes són algunes de les millors imatges.

   

 

Comparteix el contingut!

Go to Top