Carla Simón i l’equip del film “Alcarràs” participaran al cinefòrum a la Sala Mozart

2023-02-28T17:51:03+01:0028/02/2023|

#sortimdecasaCalella La pel·lícula “Alcarràs” es projecta aquest dijous a la Sala Mozart i comptarà amb la presència de la seva directora, Carla Simón, de dos dels actors, Jordi Pujol i Anna Otin, i del productor, Tono Falguera.

Participaran en un cinefòrum els espectadors, on podran debatre sobre el film que ha guanyat l’Os d’Or de la Berlinale, la primera pel·lícula en català que aconsegueix el guardó. També ha estat premiada als Gaudí i seleccionada als Premis del Cinema Europeu i als Oscars, tot i no arribar a la final.

“Alcarràs” narra la història de l’última collita de fruita d’una família al municipi d’Alcarràs, al Segrià, abans que els propietaris hi instal·lin plaques solars. Un llargmetratge que parteix de l’experiència personal de la directora i que interpreten actors no professionals.

El cinefòrum és gratuït i serà aquest dijous, 2 de març, a les 20h a la Sala Mozart.

Comparteix el contingut!

Go to Top