L’atleta calellenc Sergi Ariaca, 12è al Campionat Balear aconseguint millor marca personal

  • Arriba de guanyar el cros de Vidreres i de quedar segon a la cursa Crema Torrons de Tordera

Sergi Ariaca ha participat al Campionat Balear celebrat a Eivissa

2023-03-01T09:37:25+01:0001/03/2023|

Sergi Ariaca ha competit aquest cap de setmana al Campionat Balear 5k de Platja d’en Bossa, celebrat a Eivissa, on ha creuat la línia de meta en 12a posició assolint la seva millor marca personal en aquesta distància, aturant el cronòmetre als 16 minuts 32 segons.

L’atleta calellenc destaca que es va quedar amb “bones sensacions malgrat viatjar la tarda abans” i que “puc millorar encara el crono uns segons pels entrenaments que estic fent”. També es mostra “molt feliç per seguir millorant i haver superat la lesió al sacre que li va afectar també l’adductor i el pubis i que el va tenir un temps apartat de les curses.

De fet, aquest any ja s’havia provat amb una victòria al cros de Vidreres, un circuit de terra ple de canyes, girs i desnivells que va guanyar a principis de febrer. També havia aconseguit la medalla de plata a la cursa Crema Torrons de Tordera de finals de gener.

Comparteix el contingut!

Go to Top