Un senglar campant pel Rierany de Valldenguli

2023-03-02T09:58:44+01:0002/03/2023|

#laveudeCalella Una seguidora avisa que hi ha senglars campant pels Codina, concretament al Rierany de Valldenguli ben a prop del parc infantil. “La gent tira menjar des dels balcons i venen els senglars”, explica. Afirma que sovint deixalles com “hi ha embolcalls de tabac i plàstics, però també verdures que es mengen els senglars”.

Els senglars baixen de la muntanya buscant menjar i si n’acostumen a trobar al mateix lloc, és molt probable que cada vegada vinguin més. Sobra dir que la seva presència és molt perillosa especialment pels cotxes, ja que poden provocar accidents mortals com el que va succeir a la sortida de l’autopista on va morir un home de 34 anys.

En el cas dels Codina, la seguidora el va veure mentre sortia a passejar el gos i no se li va acostar, però si se senten en perill poden arribar a atacar.

Comparteix el contingut!

Go to Top