Els Bombers acompanyen a donar sang a la Fàbrica Llobet

  • El cap de setmana del 18 i 19 de març es fa una campanya de donació de sang en la que esperen aconseguir 145 donants

2023-03-04T13:40:10+01:0004/03/2023|

El Banc de Sang i Teixits ha organitzat una nova campanya de donació de sang a la Fàbrica Llobet pel cap de setmana del 18 i 19 de març, amb els Bombers com a padrins de la jornada del dissabte.

El col·lectiu solidari “Bombers amb cor” col·labora cada any perquè els parcs de bombers donin suport a la iniciativa i acompanyin als donants. En aquesta edició, s’hi han afegit uns 30 parcs d’arreu de Catalunya que faran més amè el moment de la donació fent exhibicions i realitzant exercicis de rescat o d’excarceració en accidents de trànsit, mostrant la seva feina a les persones que estiguin donant sang.

Els horaris de donació a la Fàbrica Llobet són dissabte de 10h a 14h i de 17h a 21h i diumenge de 10h a 14h, tot i que cal reservar hora. El Banc de Sang aconsegueix sempre el nombre de donacions que es proposa a Calella, omplint les places disponibles, majoritàriament de persones que repeteixen de forma periòdica. En aquesta campanya esperen aconseguir 145 donants.

Poden donar sang les persones que tenen entre 18 i 70 anys i pesen més de 50 quilos, però està limitat a tres vegades l’any per les dones i quatre pels homes. Els ciutadans que han donat positiu han d’esperar 14 dies des de la fi dels símptomes per poder donar.

Comparteix el contingut!

Go to Top