Un cotxe s’encasta contra el mur de l’entrada a Calella des de l’autopista

  • Un home ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'Hospital de Calella

2023-03-13T17:46:35+01:0013/03/2023|

Aquest migdia s’ha produït un accident a la sortida de l’autopista quan un cotxe ha xocat contra la mitjana, en el punt en què el camí es bifurca per dirigir-se cap a la N-II o cap al Rierany dels Frares. Tot i que en un primer moment no constaven ferits, un home ha estat traslladat a l’Hospital de Calella. Els ocupants del vehicle han pogut sortir pel seu propi peu.

L’accident ha activat dues dotacions dels Bombers, que han desconnectat la bateria del cotxe i han llençat sepiolita, un mineral molt absorbent que s’utilitza quan hi ha fuites d’algun líquid, en aquest cas probablement per la benzina o per alguna altra substància del vehicle. També s’hi ha traslladat el SEM i la Policia Local.

L’incident, que s’ha produït a les dues del migdia, ha obligat a tallar temporalment els dos carrils d’accés a Calella, donant pas alternatiu des del carril que va cap a l’autopista. Això ha generat retencions durant l’estona que els cossos d’emergències treballaven sobre el terreny.

Comparteix el contingut!

Go to Top