L’Associació Cultural Codina demana un cor de taps solidaris al barri

  • Al costat del Mercat Municipal hi ha un cor solidari des de l’any 2018

2023-03-19T16:41:14+01:0019/03/2023|

L’Associació Cultural Codina demana que s’instal·li al barri un cor solidari com el que hi ha al costat del Mercat Municipal. Aquesta mena d’escultura serveix per emmagatzemar els taps de plàstic de les ampolles i brics per una bona causa, ja que es recicla el material aconseguit per recaptar diners per iniciatives socials.

Des de l’entitat cultural es posen com a objectiu aconseguir aquest cor, pel que tenen previst presentar una instància a l’Ajuntament demanant que es col·loqui al seu barri.

En el cas del cor del mercat és l’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM) qui s’encarrega de buidar-lo, que té un conveni amb la Mancomunitat de l’Alt Maresme que gestiona les deixalleries de diversos municipis de la comarca per recuperar els taps. Aquesta escultura funcional es va dedicar als voluntaris de Calella.

Els cors solidaris són una iniciativa estesa a molts municipis. A la comarca també es poden trobar a Pineda de Mar o a Tordera.

Comparteix el contingut!

Go to Top