Un fanal menys al carrer Balmes

2023-03-19T20:51:05+01:0019/03/2023|

#laveudeCalella Un seguidor es queixa que hi ha un fanal menys al carrer Balmes, a la cantonada amb Monturiol. Explica que fa uns deu dies, “un cotxe va trencar el fanal i, pel que veig, no té pinta que la tornin a posar. Ja no hi ha cables i han tapat el forat”.

Durant uns dies, afirma que “van posar un con i semblava que anaven a canviar el fanal per un deu nou”, però ara han cimentat el forat. Es desconeix si es substituirà o s’ha anul·lat definitivament.

Tots els punts de llum són necessaris, de fet, una queixa recurrent és la poca il·luminació de la ciutat, especialment en alguns trams. En aquesta cantonada, hi ha llum d’un cartell de la farmàcia, però quan està tancada queda fosc.

Comparteix el contingut!

Go to Top