Recorda els telèfons que han marcat cada època

2023-03-21T19:53:09+01:0021/03/2023|

#sortimdecasaCalella Cada generació ha estat marcada per un telèfon mòbil diferent i hi haurà qui pràcticament els hagi col·leccionat tots. Recordes els que semblaven un “walkie-talkie”? I l’indestructible Nokia? O potser tens al cap la Blackberry amb totes les lletres del teclat? La biblioteca mostra aquests dies una exposició els recull.

“Del ‘totxo’ a l’smartphone” és el nom de la mostra de l’evolució tecnològica a Calella vist des de la perspectiva de l’empresa Movitel Comunicaciones. S’hi poden veure 70 terminals mòbils que són història contemporània i que portarà records sobretot als més grans, mentre que probablement sorprendrà als més joves.

Una exposició que mostra com ha canviat la telefonia al llarg dels anys, juntament amb la societat i els gustos del moment.

Comparteix el contingut!

Go to Top