Mor sobtadament un home en una perruqueria del carrer Sant Pere

  • L’home, d’edat avançada, ha mort de forma natural en seure a la cadira, abans que li arribessin a tallar els cabells. Han trigat més de dues hores en endur-se el cos.

2023-03-22T20:13:58+01:0022/03/2023|

Un home d’edat avançada ha mort de forma natural en una perruqueria del carrer Sant Pere. Els fets han ocorregut aquest migdia, al voltant de dos quarts de tres, generant un gran moviment dels cossos d’emergències que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Els testimonis expliquen que la víctima anava acompanyada i que ha mort poc temps després d’entrar, en el moment de seure a la cadira abans que arribessin a tallar els cabells, un fet que ha impactat al propietari de la perruqueria.

El jutge ha trigat més de dues hores en arribar per fer l’aixecament del cadàver, pel que han tapat l’establiment amb una lona per evitar que els vianants veiessin l’interior. Ha estat cap a un quart de sis quan ha marxat la comitiva judicial i la perruqueria ha tornat a obrir.

Comparteix el contingut!

Go to Top