Incendi en un traster d’un bloc de pisos del carrer Diputació

  • La columna de fum de l’incendi es podia veure des de diferents punts de Calella. El traster incendiat es troba al setè pis de l’edifici del carrer Diputació.

2023-03-28T17:32:58+01:0028/03/2023|

Cap a un quart de sis de la tarda s’ha declarat un incendi en un traster de 10m2 situat al setè pis d’un bloc d’habitatges del carrer Diputació número 108 (el bloc té 7 plantes), a la zona hotelera de Calella, prop de la Piscina Municipal Dorly Strobl. No hi ha hagut ferits, però s’ha hagut de confinar els veïns per evitar que inhalessin fum. 

Fins al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat dues dotacions de Bombers de Pineda, dues del parc de bombers voluntaris de Malgrat, i una de Mataró, i un camió escala dels bombers que no han hagut d’utilitzar. A l’incident també hi han intervingut 4 dotacions de la Policia Local de Calella i dues ambulàncies.

L’incendi ha generat una intensa columna de fum que s’ha pogut veure des de diferents punts de Calella. Als voltants de la zona també se sentia una forta olor de cremat que també ha provocat expectació. Fonts dels bombers expliquen que dins el traster estava ple de material, per aquest motiu hi ha hagut tanta fumerada.

Comparteix el contingut!

Go to Top