Un incendi forestal afecta el Sot de Golinons, la zona boscosa entre Calella i Sant Pol

  • Una important columna de fum s’ha pogut veure des de diversos punts de Calella

  • Cap a dos quarts de nou els Bombers han aconseguit estabilitzar el foc, que ha afectat 1,6 hectàrees

L'incendi es podia veure des de diferents punts, com Can Carreras.

2023-04-13T21:11:35+01:0013/04/2023|

Aquesta tarda s’ha declarat un incendi a la zona boscosa entre Calella i Sant Pol de Mar, concretament al Sot de Golinons. Sis dotacions dels Bombers han treballat per extingir l’incendi forestal, que ha afectat 1,6 hectàrees.

Pel moment es desconeixen les causes que han generat el foc, que ha causat una important columna de fum negre que s’ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat. Des dels Apartaments Codina, la zona urbanitzada de Calella més pròxima, també podien veure les flames.

Els Bombers han rebut l’avís a les 19:20h i han activat dotacions dels parcs de Pineda, Arenys de Mar i Malgrat, estabilitzant el foc cap a dos quarts de nou del vespre. També hi han participat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres de la Policia Local.

Des dels pisos superiors dels Codina han captat les flames de l’incendi

El foc es produeix en un context de sequera, que afecta els boscos augmentant el risc d’incendi. Els veïns dels Codina porten temps reclamant una neteja del bosc, ja que denuncien que la quantitat de vegetació seca converteix la muntanya en un polvorí.

Comparteix el contingut!

Go to Top